Khôsy Lifestyle biotherm skincare creme
Beauty

Biotherm Beauty Ritueeltjes

Een goede huidverzorging is belangrijk en daar moet je aan werken…

Tijdens mijn vroegere carrière als stewardess herinner ik mij de uitgebreide beauty sessie van mijn opleiding. Enkele professionals gaven tips over hoe je het best je huid beschermt en verzorgt tijdens de 4 seizoenen. In een vliegtuig kan je je al inbeelden dat de lucht zéér droog is en dat je er met drinken alleen géén gezonde huid aan overhoudt. En als je dan een warme bestemming bereikt kan de zon ook meer kwaad doen dan goed. Héél wat producten werden tijdens deze aangename workshop gulzig op een toonbankje gepresenteerd waaronder dus ook die van het merk BIOTHERM. Mijn ervaring is dat deze producten steeds innoverend zijn, je koopt hetzelfde product maar steeds met een betere samenstelling zeg maar. Héél zelden worden er producten uit het gamma geschrapt, de prijzen zijn ook zéér correct.

 

De Biotherm Body Oil Therapy  is één van mijn favoriet, het is een hydraterende en verzorgende lichaams scrub op basis van olie korrels. Deze kan je meerdere malen per week gebruiken met een gewone massage techniek. Je huid ademt weer en kan weer tegen een stootje. Je lichaam ziet er nadien ook revitaliserend uit.

 

Om mijn make-up volledig te ontdoen gebruik ik de reinigingsmelk van Biotherm Biosource voor droge huid. Bestaat ook voor normale huid. Deze zachte, goed ruikende melk is gemakkelijk aan te brengen met één watje en neemt letterlijk al je make-uplaag weg. De handige pomp is zeker een gemak, minder prulwerk en meer tijd voor een gezonde huid!

 

Na het reinigen ga ik over tot het intens wassen van mijn gezicht. Dit doe ik dagelijks met de Biotherm Biosource gezichtsscrub voor normale huid. Is een aangename emulsie waarin zéér lichte korreltjes in zijn verwerkt. Met een vingertopje mousse en wat heerlijk stromend water voelt mijn huid weer als herboren aan. Ik kom zéér lang toe met een tube van 200 ml, ik denk toch 6 maanden.

 

Dan gaan ik over tot hydratatie, de lichte koude gel van Biotherm Aquasource Nuit is gewoon top. Smeert zeer gemakkelijk en voelt lekker fris aan. Ik gebruik hem ook overdag en het geeft mij allezins een “éclat bonne mine” !

 

Mijn lippen krijgen ook dagelijks een diepe verzorging met de Baume de lèvres van Biotherm. Heeft een witte botertextuur, hydrateert en geneest zelfs beschadigde lippen.

Wat mij betreft zijn de producten van BIOTHERM zeker een aanrader!

 

Leave a Reply

  
Please enter an e-mail address