cirkle brussels brussel belgie organisch organic food
Food

Cirkle.Be

Het concept van boodschappen online doen is ongetwijfeld een uiterst gemak voor allen die gebonden zijn aan een drukke agenda, niet beschikken over een wagen of gewoon niet uit huis kunnen omwille van sociale of medische redenen.

Zo zijn er tegenwoordig héél wat onlinebedrijven actief die voedingspakketten in combinatie met recepten aanbieden. Circle.be gaat net nog ietsjes verder om hun klanten dat extraatje te bieden. De volle aandacht gaat naar organische voeding waar een uitgebreid aanbod mogelijk is,  zo kan je bepaalde groenten, fruit of vleeswaren van je box persoonlijk aanpassen. Flexibel toch! Een recyclingservice behoort ook tot het succesverhaal van Cirkle.be.

Deze week heb ik een klein bio-pakketje laten leveren en ik moet toegeven dat ik aangenaam verrast was door de verzorgde verpakking & stiptheid van de vriendelijke chauffeur! Leveringen worden door een persoonlijke courrierdienst verzorgd maar tevens door Combo, een moederbedrijf van De Post. Dit geeft je de mogelijkheid om tot 22u. s’avonds een bestelling te laten leveren over héél Brussel en omstreken. Trouwens, cirkle.be is wat mij betreft goed op weg om héél het land te veroveren Met hun uitstekende diensten. Zeker blijven uitkijken is de boodschap!

Wat zat er nu in mijn bio box? Gezonde, verse & smaakvolle voeding uit eigen streek! Aardappelen, worteltjes, boerenkool, eieren, braambessen, pruimen, entrecote, gehakt, kipfilet,….en zoveel meer. Mijn eerste gerechtje was dan ook pure Belgische kost: “stampot met boerenkool, rundsburgers en een gepocheerd ei”. Mijn inspiratie komt uit een culinair filmpje van Jeroen Meeus, één van mijn favoriete koks!  Als afsluiter heb ik een schaaltje braambessen overgoten met enkele slagroomroosjes, kortom geslaagd! Proef  jij ook mee? xxx

Leave a Reply

  
Please enter an e-mail address