kussens Imagicasa khosyconcepts mediterraans
Interior

IMAGICASA home decor

Vandaag heb ik het genoegen een artikel te schrijven over de kleurrijke, unieke & khôsy IMAGICASA kussen-collectie.

Als interieurontwerper bij KHÔSY Concepts ben ik dag in dag uit op ontdekking naar leuke interieur ideeën waaronder deze geweldige kussen-creatie van Phaedra Hoste. Op de trein, in de zetel, in een park, onder de douche… Kortom, het maakt niet uit waar of wanneer,  ik bedien graag mijn klanten met een geslaagd concept !  Mijn projecten worden vaak afgewerkt met een mediterraans accentje, daar waar ieder op zijn manier van kan genieten. Zo sluiten de IMAGICASA kussens zeer goed aan tot mijn ontwerpvisie en zijn dus ongetwijfeld een gezellige aanvulling in elk interieur. De kussen zijn vervaardigd uit een aangenaam linnen/velours stofje en zijn te verkrijgen in verschillende maten, kleuren en motieven. De prijzen werden ook zeer scherp gehouden, dit om iedereen een kans te bieden een exclusiviteit in huis te halen!

IMAGICASA – Shop 

 

Voor meer info kan je vrijblijvend mailen naar:

phaedra@imagicasa.be 

info@khosyconcepts.be

Leave a Reply

  
Please enter an e-mail address