Beauty

PERFECT BEAUTY

Perfect Beauty is hét ultieme adresje in Brussel waar je een uitstekende & vriendelijke service krijgt voor al je gelaats en lichaamsverzorgingen.

Een beautysalon bezoek ik meestal voor mijn wenkbrauw epilaties, zeker omdat het om een artistieke handeling gaat. En laten we eerlijk zijn, een foute wenkbrauw ontharing valt ondanks je goede wil moeilijk of bijna niet meer te camoufleren. Dus laten we het zekere voor het onzekere nemen.

Gezien ik enige tijd geen vaste plek meer had voor mijn epilaties en mede op aanraden van een vriendin, dacht ik maar het beautysalon in mijn woonwijk eens uit te proberen. Nu moet het toch wel dikke toeval zijn dat ik daar mijn gewezen schoonheidsspecialiste ontmoet! We waren mekaar even even uit het oog verloren maar het was ongetwijfeld een verrassend & fijn weerzien!!! Eda heeft nl. 2 jaar geleden haar eigen beauty zaak gestart in het hartje van Neder-Over-Heembeek. Uiteraard heb ik dan meteen een afspraakje geboekt en dat ging zéér vlot, ik mocht al meteen plaatsnemen ;-). Wat ik zo geweldig vind aan Eda is dat zij de juiste technieken hanteert en ook héél wat ervaring heeft met zuiderse huidtypes. Zo kan je bv. opteren voor een wenkbrauw epilatie met warme wax of met de traditionele touw-techniek. Vandaag heb ik een aangename wax epilatie ondergaan, een foto review kan je hier dus ook bewonderen. Voor meer info kan je zowel in het NL en het FR terecht bij:

PERFECT BEAUTY

Françcois Vekemansstraat 207

1120 Neder-Over-Heembeek

+32 488 48 91 64

 

Leave a Reply

  
Please enter an e-mail address