Khôsy Lifestyle Marmitek
Interior

TV decoder uit het zicht!

Wat ik in vele huiskamers opmerk is de TV decoder die zichtbaar met alle toehoren naast het televisietoestel aangesloten wordt.  Echt fraai is dit meestal niet, de felle neon lichtjes en het eeuwig gezoem van de decoder kunnen ook wel best vervelend zijn.

Dit kan je vrij makkelijk verhelpen door  je infrarood lampje van je TV toestel simpelweg te verlengen met een extra klein toestelletje, nl. de ‘remote control extender‘ van MARMITEK. Je zal je TV, decoder, dvd, en alle andere apparaten  kunnen bedienen vanaf één multifunctionele afstandsbediening en dit door gesloten kastdeurtjes! Zalig toch?! Zorg wel dat je kast achteraan voorzien is van een kleine opening dat kan dienen voor verluchting. De prijs van het toestelletje schommelt tss. de 70 € en 90€ maar is echt wel de moeite waard voor al die niet door de muren willen boren en graag alles netjes opgebergd zien. Voor meer info kan je verder surfen naar de website van MARMITEK.

 

Technische nieuwigheden sinds 2016 bij Proximus!

Sinds kort werd de software van de laatste Proximus decoder geüpdatet. Dit gaat om de V5 mini versie. Hier kan je zonder extra toestel je decoder via radiofrequentie GRATIS & rechtstreeks koppelen met de daarbijbehorende afstandsbediening. Met een paar drukken op de knop kan je zeer flexibel van zender zappen en dit volledig door gesloten deuren, je hoeft zelfs niet meer te ‘pointen’ naar je decoder. Wat een verbetering zeg! Opgelet, wie nog steeds met een vorige versie van de Proximus decoder werkt zal zich nog moeten tevreden stellen met een extra toestelletje of gewoon de decoder vernieuwen is ook een optie. Dit kan naar verluid een dure aanschaf zijn want Proximus vervangt niet automatisch de oudere decoders.

Leave a Reply

  
Please enter an e-mail address